MERAUNG MENANGIS KAMI LAKI BINI

Semalam pergi klinik swasta sbb repeat scan. 7minggu 6hari , tapi doc kata taknmpagk heartbeat . Luluh hati kami lakibini , ttc 3tahun ni pertama kali rasa mengandung . Pendapat pengalaman korang, normal ke mcm tu ? Atau mmg tkde harapan lagi ? Saya kena repeat scan 2minggu lagi , tpi saya tksabar dah nk tahu mcm mne perkembangan 😭😭😭😭

11 Balas

Doa byk2 ya ada harapan lagi..sebelum ni ada nmpak heartbeat ke?

11mo ago

Eh 7minggu 6hari