Heartbeat ❤️

Minggu ni pergi scan 7weeks 2day dah ada heartbeat, tapi tk berapa kuat. Nanti Repeat scan 2minggu lagi, rasa happy+syukur sgt dengar heartbeat tu….. After 2 time’s of miscarriage this year 🫀🥹🫶🏻

6 Balas

Sama la saya. Allahu. Tak jangka dah boleh nampak kantung, baby, nmpk dia berdenyut. Tp masih kecik lg. lg 2 week repeat scan. Saya last date period patut 8 week. Tp bila scan kantung doc ckp dlm 7 week mcm tu. Saya jenis period tak teratur. Ni pun 2nd pregnancy after last year gugur. Semoga sis & baby sihat2 selalu. Doakan baby saya sihat ya 😊

2y ago

InshaAllah, aminn ya mujib. 🫶🏻❤️

alhamdulillah 😍 sy pun scan haritu 6w sbb risau spotting, Doctor check size janin mmg ikut schedule supprizingly doctor bg dgr heartbeat baby, ya Allah happy tak terkata sbb ramai kata belum nampak lg 6w.. semoga allah lindungi kandungan kita semua. sy TTC 3 thn, ni 1st baby sy...

2y ago

InshaAllah, Moga dipermudahkan urusan kita dan sama2 berjuang hingga ke akhir❤️

alhamdulillah sama macam sy rabu haritu..scan 7w dh ada heartbeat.masa tu rasa nak nangis..sebab 2 kali sebelum ni chemical pregnancy..lega bila nampak heartbeat baby.harini dh 7w2d dah..tunggu hari nak buka buku pink.anak no4..jarak dgn abg dia 5 tahun.

saya pon 5w 2d dah nampak heartbeat..sebak sangat untuk kandungan yg kedua ni..sis jage diri baik2 ye..saya pon pernah gugur mase bulan 4 hari tu..sis kena kuat ye..insyaAllah Allah jage kandungan kite bersama❤️

Sy pun dah nmpk heartbeat,, menangis sy depan doktor😂😂xda malu da.sbb spotting on off buat sy agakstress

hi sis. nak tanya 7weeks tu kiraan dari tarikh last period or doktor yang bagitahu ya ?

2y ago

7weeks 2day ni kiraan dari hri akhir period sy sis.☺️