Kosong

Semalam pergi checkup. Bila kira tarikh first period, kandungan nak masuk 5weeks. Tapi semalam scan, dokter cakap kosong. Kantung takde, baby pun takde. Dokter kata, kalau scan atas pun kosong, scan bawah pun tak nampak apa. Hm sedih. Betul ke saya mengandung ? #Anakfirst

31 Balas

Sme dgn kes sy dulu.. Masa tu bru 4mggu doc scan kt perut kosong.. Lpastu kne refer hosp besar tuk scan kt bwh.. Bila scan kosong jgk.. Xnmpk apa2.. Doc ckp mgkin kndungan luar rahim.. Sy mtk 2 mggu lg tuk scan blik.. Msuk mggu ke 6 sy scan dah nmpk kntung.. Tp bby xnmpk lg.. 10mggu sy scan plak dkat klinik swasta alhamdulillah dah nmpk bby dan hearbeat.. Blh dgr jntung bby.. Alhamdulillah skrg sy dah nk masuk 4bulan..Sis jgn stress.. Doa yg baik2 tau.. Insyallah bby ok

4y ago

Jgn stress sis.. Jga kesihatan yer.. Selagi xde bleeding insyallah bby ok