"cucuk"

Semalam pegi check up.. Nurse ckp 2 minggu lagi kne "cucuk".. Saya excited sgt nak balik sbb sebelum ni selalu sangkut urin sbb ade gula.. Dah balik umah baru terpikir. Apa yang cucuk?? 😂 Korang boleh tahu x ape yang dimaksudkan oleh nurse yang merawat saya tu? #gdm

6 Balas

Mommy mintak doa..doakan sy,suami n anak² dimurahkan rezeki ye... Sedih barang Baby lom cukup lgi now dah 8bulan +dah.. Duit untuk bersalin pom lom ad doakan Sy mommy² semua... ☺😙

4y ago

Tq sis

Cucuk kancing gigi kot.. anak first kena cucuk 2x . Klau ada gdm yg tak boleh control wlaupun dgn diet kena cucuk insulin tapi yg tu cucuk sendiri je dkat rumah.

1st doz tak sakit sgt. Nnt yg ade 2nd time doz dia lagi kuat. Nak angkat tgn pon lemau. Dia dua kali cucuk untuk kancing gigi.

Cucuk kancing gigi tu sllu week ke berapa ye?

4y ago

7bulan dose pertama 8bulan dose kedua

injection utk kancing gigi mgkn

4y ago

Sakit jgk sy 3Hari bru hilang lenguh tu

Awk dah berapa weeks?

4y ago

Cucuk kancing gigi rasanya 😁