Tersangkut gdm

Semalam nurse col suruh check bsp sendiri 4kali sbb saya minum air gula n tersangkut..pagi tdi pkul 8.30(sblum mkn) -6.5, pkul 10.30(slpas mkn roti) - 5.0 pastu mkn ubt 4 serangkai pkul 11..pkul 1 mkn nasi..check pkul 3 - 11.0..mlm nie kne check lagi skali pkul 8..saya takut la..takut kene insulin sbb bacaan pkul 3 tu tinggi sgt..mkanan apa yg sesuai untuk sye mkn yew..susu pew yg blh sye ambil yew sbb sye baru 16w

8 Balas

Saya dr ank slung lps mnm air gula sgkt kncg mns kna jmpa pakar pmkanan, ... ni mgndung ank kdua pn sgkt lg mnm air gula seawal 12w dh sgkt ... skrg kena buat bsp, pkr pmkanan akn kna jmpa jgk, date untk jmpa pkar scan luka operate pn akn dbagi... saya ank slung czer bkn plhan , tp saya dlm lr dh lama, contraction dh lbih 24jam, induce pn dh ... air ktuban dpchkn pkul 1.30ptg swktu dlm lr.. saya msk lr 10lbh pgi ... 9.30mlm doc decide czer sbb tkt bby lemas ....