Tiada rezeki buat ku

Semalam jumpa Dr yg dulu saya Berkerja sama . Buat scan... baby saya dah xde heartbeat dan semakin kecil. Berakhirlah perjalanan saya sebagai bakal Ibu...pilu tapi terpaksa terima hakikat... saya munkin akan bersalin dlm 10 hari lagi.... doakan kami

9 Balas

sy pun scan hari tu kantung makin mngecil..bleeding smpai hari ni tp kantung xde lg keluar tgh tggu 27.4 ni.. kemungkinan ggur..

2y ago

sy bleeding da seminggu perut hari tu sakit sangat..skrg da kurang tp masi byk drh..mgkin kalau xnmpk janin sy pun akan cuci..masi berharap ad janin d dlm ni

Moga puan kuat ye. ikutkn ni ank yg ke berapa puan. moga dipermudajkan urusan puan nti..

2y ago

Anak syurga kedua

Semoga puan kuat dan bertabah ok . Dr ada bgitau tk punca baby tiba2 tadak heartbeat n semakin kecil ?

2y ago

Dr ckp maybe sebab stress atau darah saya pekat

Maaf ye puan bertanya, sebelum tu puan takde rasa sakit or apa apa ke? Doc takde bgtahu ke punca nya?

2y ago

Saya Ada cramps sejak pregnant awal2 lagi... saya selalu travel ke tmpt kija and saya kija sebagai staff nurse munkin pressure kut

semoga awak kuat yaa... InsyaAllah ada yang terbaik sedang menunggu 🤲🏻

Innalillah.. semoga puan kuat.. semoga dipermudahkan segala urusan..

semoga puan kuat.. 😢sedih la..

semoga dpermudahkan urusan mu

berapa usia kandungan puan?