Terima kasih🤍

Terima kasih hadir walaupun sekejap😌🍃semoga ada rezeki lagi buat ku nanti🤲🏻#firstbaby

12 Balas

semoga tabah ye sis. saya jugak pernah kehilangan anak pertama setelah 4tahun pernantian. tapi Allah lebih sayangkn dia. alhamdullilah tahun ni diberi kesempatan utk pregnant lg sekali .moga kali ni baby kluar tepat pada due nanti bulan 12. insyallah semoga sis jugak diberi kesempatan lg sekali.

i feel u sis..sy pon kehilangan anak 1st masa kandungan dah 5 bulan..Allah maha mengetahui.mungkin kehadiran yg sekejap tu untuk dia pimpin tgn kita esok kt sana..

8mo ago

Allahu🥹semoga kuat ya sis🫶🏻

Allah nak bagi pahala pada orang2 yang bersabar 💗 inshaAllah akan dikurniakan lagi anak dalam rahim sis 🫶🏻 take ur time .. take care 💪🏻💪🏻

Saya juga pernah kehilangan first baby bulan 4/23. Sekarang masih lagi menanti khabar gembira. Semoga sis dan saya diberikan zuriat lagi. Kuatkan semangat ya sis🤗

8mo ago

Aamiin2 ya rabb🤲🏻moga ada keajaiban untuk kita dan para2 ibu yang sedang menanti zuriat🤲🏻☺️

awak, saya pernah merasai kehilangan first baby. semoga Allah berikan rezeki zuriat lg buat awak. Kuatkan semangat awak dan percaya ada hikmahnya..

8mo ago

Aamiin ya rabb🤲🏻🥹terima kasihh sis untuk kata2 semangat ni🫶🏻

Semoga ada rezeki lagi nanti sebab awak dah pernah mengandung,sy pun pernah gugur masa 18minggu skg tgh pregnant kedua dah 23minggu.

8mo ago

Aamiin🥹🤲🏻Tahniah sis,jaga diri jaga kesihatan dan baby okay🫶🏻semoga dipermudahkan segala urusan awak🥰

amin 🤲semoga allah memberi kamu khabar zuriat yang gembira buat kamu amin

8mo ago

Aamiin ya rabb🤲🏻❤️terima kasih sis

semoga ada rezeki zuriat buat sis nanti. jgn stop berusaha💪🏻

8mo ago

Insya Allah 💪🏻terima kasihh awak❤️

Aamiin🤲 saya doakan semoga ada rezeki untuk awak 🤍

Love and hug to u