Sakit pinggang

Semalam demam+muntah2 Maybe sbb travel jauh seharian penat Harini demam dah better Tapi sakit pinggang tak hilang2 Ada cara tak, mcm mana nak hilangkan sakit pinggang ni? Sangat tak selesa Baru 10w 😭

1 Balas

boleh try tuam belakang pinggang dgn hot pack atau cool pack. xpon letak koyok or acustop. utk back pain relief.

2y ago

urut dkt belakang pinggang boleh je. tpi jgn meniarap masa urut tu. boleh mengiring atau duduk. jgn urut kuat2.