Kepala belum masuk laluan

Semalam check up 36 weeks. Kepala baby belum masuk laluan. Ada sesiapa mcm saya tak?

3 Balas

saya! kepala baby dah kat bawah to belum masuk laluan lg. semoga dipermudahkn la utk kita semua k ☺️

saya pun Sama.. tadi check up 36 week.. kepala bayi Masih DIA atas tapi doctor tak Ada ckp APA APA..

2y ago

baby saya macam masuk pstu keluar balik kut. tapi kepala dah padat kat bawah doc cakap dia takkan pusing dah. masa doc check dia cakap takpa ada masa lagi. saya dah 38 weeks. nervous risau semua ada takut tali pusat baby keluar dulu. mommies lain ada pengalaman ke mcm saya? 🥲

Normal.