Masuk laluan

Hi mommy semua. Saya sudah masuk 36 minggu kepala baby dah berpusing bawah tapi minggu keberapa ya dia masuk laluan? Org kata perut kebawah baru tanda baby masuk laluan betul ke? #firstbaby #firstmom #pleasehelp

2 Balas

yg tu ikut bby 😅 ada yg 36w dh msuk laluan ..klau msuk laluan pun blum tentu bsalin awal ..rajin2 exercise ye..klau ada gymball lbih baik ..dh msuk 36w dh bleh dh tu guna gymball

2y ago

saya rajin berjalan. jalan setempat je harap dalam masa sebelum bersalin baby dah masuk laluan. terima kasih sis ada info ❤️

betul