39w3days Belom ada tanda bersalin.. 😂

Semalam 11/1 pergi hospital buat saringan check jalan baru 2cm, Doktor suruh balik tunggu kat rumah.. takde tanda turun darah pon.. tp bby selalu ngeras.. harini 12/1 pon takde tanda lagi.. confuse dibuatnyaa Bila nak keluar bby.. sbb takde rasa sakit takde tanda turun darah 😩😩

1 Balas

Saya 39w 1d. Baby pun selalu mengeras tapi tak kerap. My sis in law ckp kalau sakit betul2 baru ke hospital ataupun ada tanda2 mcm lendir darah, air ketumban pecah baru ke hospital. Kalau mengeras sekejap2 tu tak payah ke hospital dia cakap. Memang akan disuruh balik rumah lagi 🤣🤣