Susu kering

Semahal mana pun susu dekat luar tu, susu ibu juga yg terbaik. Dari anak saya lahir saya bagi dia susu formula sbb saya tak reti df anak. Setiap kali saya cuba anak saya menyusu tak sampai 5 min pun. Saya fikir mungkin susu saya tak cukup saya terus bagi susu formula. Saya ada pump n setiap kali pump cuma dpt kurang dari 1 oz. Now anak saya dah 2 bulan n selama 2 bulan saya langsung tak pump. Boleh dikatakan selama 2 bulan ni anak saya cuma minum 1-2 oz saje susu saya dan saya sgt2 sedih bila fikirkan. Sekarang saya cuba utk perbanyakkan susu badan saya dgn mula dari awal. Alhamdulillahh after pump almost 15min ada lah keluar setitis dua sbb lama tak ada rangsangan jadi susu pun sikit. Doakan saya kuat semangat ye utk hasilkan susu semula ni

Susu kering
3 Balas

You can do it mommy! Don’t give up! Yang penting Allah tahu niat awak dan saya doakan urusan awak dipermudahkan amiinn. Saya pun sedang berjuang beri anak saya susu badan dan saya kena topup susu formula juga sebab susu badan saya tak cukup nak meet demand dia.

11mo ago

MashaAllah. Terima kasih banyak2 ye mommy ❤️ saya doakan Allah bagi kita rezeki susu badan yg cukup utk anak2

sama lah kita bila pam sekarang banyak tu je sbb baby pakai susu fm sbb mula2 aritu susu kering, sama2 lh kita usaha balik walaupun bukn mudah

11mo ago

We can do this 💪🏻 Pla dont give up mommy! After few days saya pump 3 jam sekali now saya dah nampak result. Masih sikit tapi memuaskan! In sha Allah soon anak saya dapat rasa susu ibu walaupun agak terlewat tapi better late than never. Semoga ada rezeki anak2 kita rasa susu kita ye

be strong ye mummy. InshaAllah ada rezeki anak awak. teruskan usaha dan niat murni tu, Allah pasti tolong

11mo ago

Mana nak dapat mom uung tu? Takut beli kat shopee tak original