Adakah anak ada selimut kegemaran?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

4661 respon

22 Balas

selimut tak, tp soft toy iron man.. eh sampai nak keluar jln naik moto ngn papa pun mesti bagtau iron man..mama dia buat derk je..

Anak sy tidur tak selimut badan dia..tapi bila nak terlelap tu mmg cari selimut letak kt hidung..😁

Dorg bkn selimut fav ke bantal fav ke tp mainan fav. G mane2 sorg bwk tedy bear sorg bwk trex 😂

setakat ne belum lg sbb bby baru umur 2bulan..so pakai je apa yg sy pakaikan 😁

anak sy yg sulung, tido xpandai pakai selimut..panas katanya..😅😅

Ank sy xsuka selimut..sejuk mcmana skLipun dia mmg xnak guna slimut

Mak nye yg ade selimut fav. Anak takdek haha

semestinya ... xdak hat tu xlena laa dy

Selimut busuk katanya..😅

She took mine.. Huhu..