Berapa bintang anda akan berikan untuk keselesaan memakai baju di bawah?

Voice your Opinion

1331 respon

16 Balas

Saya tak pakai baju kelawar tapi saya tetap bagi 5 bintang 🌟🌟🌟🌟🌟 sebab nampak selesa #TAPsupermoms #TAPactiveusers

baju kelawar ni selesa tapi depends pada kain. kalau dpt kain licin panas tu, hmm mmg tak tido malam dibuatnya

kain tu selesa, sejuk je tapi keadaan utk menyusu kan bayi menyusahkan, lagi pun tak suka sbb nmpk ketiak 🤭

tak ckup bintang nk bg. ptut ada 10 bintang. baju paling selesa ni. selesa tahap kayangan ni fuhhh. haha.

Serius selesa gila taktau nak cakap mcm mana selesa dia tapi memang the best baju tidur ever

suka pakai tp sbbkn myusukan ank pakai bju tdr kmje jelh pling senang 😉😊

x selesa sbb suami x berkenan.. automatik jd x selesa nk pakai 😆

rsa mcm dh tua sgt bla pakai,,,jdi bg 1 bintang je lh,,,hahaha

susah utk menyusukan baby..sbb kna ankat baju smpai keatas

X pndai pakai🤣🤣🤣