Penggendong Bayi (Baby Carrier). Adakah anda selesa menggunakannya bersama anak anda?
Voice your Opinion
Ya, (komen jenama yang digunakan)
Tidak

1403 respon

32 Balas

Tidak sebab bayi saya sangat aktif, berpusing ke arah mana dia suka. Meneroka apa yang ada di sekeliling dia. Tak suka duduk dalam carrier.

Boba... sesuai sangat guna carrier musim2 covid ni sebab anak2 mudah terdedah dengan persekitaran yang kurang sihat

sy beli jenama Disney, rm169 beli 4tahun lepas,dkung ank umo 2thn berjam² pon ok..sbb ade support kat pinggang

tak. baby suka duk bwh. bebas. tpi sy yg risau. dia buas xleh duk diam.

Kalau la anak I boleh duduk diam kat situ! kan best #TAPSupermoms

senang guna baby carrier.. bole gilir² ngn suami dukung anak..

Lillebaby #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Ergobaby #TAPSupermoms #TAPactiveusers

Tidak #TAPsupermoms #TAPactiveusers

Momo house. Pattern seakan cuddleme