pagi kuar darah mcm period & ada ketulan darah

Selepas semggu lewat period, ada kuar coklat selama 5hari. N masuk hari ke 6 iaitu pagi ni, bis keluar drh mcm period n ada ketulan darah masa buang air kecil.. Now, bru smpi rumah dr hosp... Doc buat scan melalui vagina tp xnmpk apa2 sbb baru 5mggu.. Buat upt, weakly positive Then amik darah utk buat beta cg n dlm tempoh 48jam kena amik darah lg utk nak pastikan pregnant or x Harap bukan Hamil luar rahim?? Doakan utk sy ye

1 Balas

Semoga dipermudahkan segala urusan... In Sha allah sis dan baby sihat

5y ago

Aamiin ... Tq dear