Period or nifas

Selepas bersalin darah kering pada hari ke 16. Lps tu dtg keputihan kuning2 sedikit tidak gatal. Selang jarak 20 hari tanpa darah cuma keputihan kuning keluar darah coklat di susuli darah merah campur lendir ada ketul sedikit pinggang rasa kebas2 juga. Adakah itu period or nifas. Pantang hari ke 37. No BF sbb baby meninggal.

1 Balas

Darah nifas 40 hari sis. Kalau sebelum habis 40 hari masih dikira darah nifas