Dengan siapa ya lebih rapat?

Selepas berkahwin, korang lebih rapat dengan siapa ya?🥰 Macam mana korang rasa waktu mula lepas kahwin? Adakah disenangi oleh semua ahli keluarga baru?😍 Jom cuba komen dekat bawah okay😉

Dengan siapa ya lebih rapat?
21 Balas

Semuanya .. Mak Ayah Mertua Saya Anggap Saya Macam Anak Dyorang .. Harituh My Mom Datang Rumah Mak Mertua Saya Bawak Gift Untuk Baby .. Pastuh Ayah Mertua Saya Kata Kat Saya "Haaa Mama Bawak Hadiah Tuh .. Cakap Apa Kat Mama ?? Terima Kasih .." Ahaaa Saya Terasa Macam Budak Kecik Disitu .. Hhahaaa

kakak ipar sulung.. siok rapat dgn dia.. matang.. ipar2 lain semua talam dua muka

xsesiapa pun..sb sy jenis xpndai nak besembang..rapat dgn laki jela kot

semuanya sya rapat sebab keluarga suami semua baik2🥰

rapat dgn semua. mak ayah mertua, biras dgn anak buah

dinding rumah mentua

Rapat ngn suami jurr ❤️

Tak rapat dgn siapa2.. Biasa2 je

kakak ipar dan ayah mertua

Ma n abah mertua ❤️