After Postpartum

Selepas beranak kali ni, kulit sy jd agak sensitif, sebelum ni, time period, pakai la pad brand apa pon, ok je, skrg dh mcm2 brand try, kulit sensitif jd mcm kulit melecet. & bkn msalah lambat tukar pad ya, mmg sebelum ni ok je, skrg dah byk kali tukar pad, x jumpa yg ok dgn kulit, ada sapa2 jd mcm ni tak? Blh suggest brand yg ok? Sblom beranak pkai librese ok, skrg dh x ok, kotex, sofy, whisper, intimate, ni yg dh try, still melecet, help me 😭😭

1 Balas

try pakai libresse

1y ago

Sebelum branak mmg pkai libresse, lpas branak kali ni, melecet, tu yg tukar2, mslahnya x jumpa lg brand yg ok