Pertanyaan ttg kulit sensitif baby

Salam geng mummy semua...saya just nk tnya , krim apa y sesuai utk baby y kulit sensitif yea?sy down la sbb macam2 dh pakai,2,3 bulan skali jd balik..merah2.dh pergi klinik pakar tp ok kjp,naik balik#firstbaby

2 Balas

krim terbaik bg sy snowhitee..lembut lembab..utk Sume masalah kulit.ank sy naik ringworm..mcm2 ubt n mandian pkai x ilang bile pkai krim tu kejap ilang .ruam merah..ruam lampin..gatal..pn cpt ilang..ank sy jns kulit sensetif kena gigit semut ke nyamuk smpai berair n merebak.skarang sy jd kan lotion utk ank.kulit lembut halus je..xde lngsung naik ruam

cube mandi kan bby dgn air bertapis. coway ke cuckoo ke ape2 air yg ditapis. skin problem kekdg sbb sabun pun ye jugak. sabun mandi sabun baju. atau material baju pon boleh jadi jugak. sbb air dari paip pon boleh jadi salah satu punca skin problem.

2y ago

ok,thank you..sy try