demam loya takde mood makan

selepas 2 hari check pregnant sekarang minggu ke 5, saya demam, lepas demam saya rasa loya & takde mood nak makan. normal ke tu? esok saya ke kk nak melapor diri.

1 Balas

biasa tu puan , saya pun mcm tu awal sblm thu test upt saya ada simptom mual pastu malam badan dedor nk demam .. cek2 double line.. InshaAllah nnt slowly nk masuk trimester 2 dia akan hilang mual2 muntah smua tu .. kena bnyak bersabar je ya inshaAllah moga dipermudahkan