Spotting 2x dalam sebulan

Selepas 10hari habis period , spotting 2x dalam bulan yg sama 3/10-6/10 period (teratur tak pernah miss) 16/10-17/10 spotting 20/10 scan dinding rahim kiri tebal (kosong) 26/10 jatuh terpeleot kaki kanan bengkak (ankle) 28/10 spotting peror cramp pening 29/10 kaki makin bengkak, xray, spotting (nfr xray test upt -ve) 30/10 spotting koko 1/11 after xray ankle , spotting koko 2/11 malam spotting 3/11 pagi spotting Period nov lewat 2minggu dah 😌 upt -ve (clear blue) perot tak selesa, bila baring ngiring telentang terasa ada 🥲 Minta pendapat ibu semua (saya baru nikah 10bulan)

Spotting 2x dalam sebulan
2 Balas

spotting penempelan selalunya 1-2 hari je. kalau dah seminggu tu samada period ataupun ada masalah lain berkaitan. boleh gi klinik obgyn utk check up.

takut ade masalah lain. better gi klinik scan utk masalah sakit wanita yg lain