Edd 9/5 . dah ade tanda sikit

Selang 10 minit contraction datang . perlu tunggu dulu kat umah ke atau gi hosp ? risau kang pegi awal cm tak bukak lagi doc suruh balik umah dulu . ke nak tunggu contraction datang kerap baru pegi hosp . even anak kedua saye masih confius sbb mase anak first pergi je hosp cm dh bukak besar terus masuk lr bape kali push je baby keluar .

1 Balas

kalau dah tak tahan sakitnya,pegi la hosp. kalau dah kerap contraction biasanya jalan dah ada buka. rasa mcm nak berak pun boleh jd 1 tanda nak bersalin