Dah boleh dine-in ke gaisss?

Selamat tengah hari semua pengguna😘 Eh, dah boleh makan dekat kedai (dine-in) ke?🍽 Siapa dah makan dekat kedai ya? Boleh komen sikit tak?👋

Dah boleh dine-in ke gaisss?
50 Balas

saya tetap tak bawa anak saya ke restoran kerna virus delta tu ikut angin kita tidak nampak virus tu terbang bahaya.

da lngkap dos sblum PM umum kelonggaran bole dine in LG...tp tetap amik langkah brjage2 ,kelua bile perlu Aje🙂

Saya 🙋🏻‍♀️, alhamdulillah complete 2 dos pada 5/8 lepas. Tapi sampai sekarang, belum pernah dine-in

Saya dah complet tp tak rasa nk makan di luar Selesa makan di rumah lps tu boleh golek golek hahah

dh complete vaksin tapi tak rasa nk dine in..better mkn di rumh lagi slsa..#stayathome #kitajagakita

🙋.. dah cukup 2 dos.. tp masih takut nk dine-in.. lebih baik bungkus makan umah hehehe

kmi dh lengkap dos tp mmg suka mkn kdai...lg slmt mkn dkt rumah msk sndri...

saya..tp buat msa ni ta tergin pon nak dine _ in...biarlah reda betul2...

redakn dulu keadaan bru bwa ank2 mkn kat luar..tgu bby membesar g😄

sebab penang still tak boleh dine in even completed 2nd dos ..huhu