Dah boleh dine-in ke gaisss?

Selamat tengah hari semua pengguna😘 Eh, dah boleh makan dekat kedai (dine-in) ke?🍽 Siapa dah makan dekat kedai ya? Boleh komen sikit tak?👋

Dah boleh dine-in ke gaisss?
50 Balas

Lengkap 2 dos tp masih takut nk g mkn..x berani/.ade ank kecik plk

sy da complete tp x berani nk kuar.baik mkn luar baik ddk umah ..

saya ari2 mkn kt kedai sbb saya Keja kt situ..saya dh 2 dos...

Sebab xlama lgi due and high risk, paling pun ruma-klinik-ruma

sebab ade baby kecikk.. sian dia jlan2 time pndamik. tk best

Mcam takut je nak dine in wlupun sy dgn suami dh complete..

sy rasa ibu mengandung x sesuai dine in sbb sgt berisiko..

lebih baik duduk rumah saja... pkir ank2 je skrg ni..

Takut nak dine-in walaupun dah complete dos.

Alhmdulilah saya n husbend dah blh dine-in