Hukuman Di Bucu Dinding "Time Out" , Berkesan atau Tidak?

Selamat tengah hari semua parents TAP👋 Pernah dengar hukuman di bucu dinding "time out"? Pernah cuba atau terfikir untuk lakukannya? Adakah ianya berkesan atau cuma mendera perasaan anak-anak? Jom lihat & baca di bawah. *NOTA : LIKE & IKUT POST ini untuk rujukan masa hadapan.

Hukuman Di Bucu Dinding "Time Out" , Berkesan atau Tidak?
1 Balas

Mase zmn saye, ya berkesan. at least rase menyesal tu ade, pastu kite dok terpikir ape yg kite buat. tapi utk dipraktikkan zmn skang ni, hmm 50/50 outcome die laa. Sbb bdak2 laa ni huihh cerdiknya lain maciam. Satu ayat kite ckp, die bls bertubi tubi wooo. Based on real experience 😰