Nipple Cream

Selamat tengah hari semua, nak tanya mummy semua guna niple cream brand apa ya? Boleh tolong bagi suggestions utk nipple cream? Sy baru first time nak try. Nipple Cream apa yg best selain jenama Avent & Medela Tender Care?

6 Balas

Selain Medela dan Palmer's Cocoa Butter tu, sis boleh jugak try Bepanthen cream. Cuma kena lap sikit sebelum susukan baby. Yang bagusnya dia boleh guna utk diaper rash jugak. Baby saya kalau ada naik ruam sikit pun saya sapu Bepanthen dulu.

5y ago

Haah betul tu. Harga pun murah so tak la berkira2 kalau nak try beli. Saya beli rm8 lebih je kat shopee 😆.