nipple cream

Assalam mommies2 semua. Nak minta suggestion. Brand nipple cream yg okay.. Dan perlu ke nipple cream ni? Hehehe.

4 Balas

Sy guna cocoa nursing butter.. nak standby pon takde masalah mommy. Datang peel anak asyik nak mengempeng je. Nipple mommy crack ke luka ke. Boleh la terus sapu.

5y ago

Most farmasi ade.. check kat guardian klo xde kat watson mommy.. sy beli kat caring farmasi

terpulang pda org sis. sy dulu tak pakai pun hehe

Klu x sakit x perlu kot...

Cukup sapukan susu ibu je dekat nipple lagi cepat sembuh. Saya ada jugak beli nipple cream tapi lambat luka nipple tu sembuh berbanding letak air susu. So saya rasa no need membazir beli nipple cream.