Mandi wajib selepas masuk waktu subuh di bulan puasa. Boleh atau tidak?

Selamat tengah hari semua👋 Banyak persoalan yang kita terima daripada pengguna TAP berkaitan dengan puasa di bulan ramadhan ini. Antaranya ialah, boleh atau tidak mandi wajib selepas waktu subuh masuk?🛀 Adakah akan terbatal puasa kita jika kita bersahur terlebih dahulu sebelum mandi wajib? Jom ketahui jawapannya dengan infografik yang disediakan di bawah. Semoga ianya menjadi panduan dan menambahkan ilmu yang berguna untuk kita semua 🤲 *NOTA : LIKE & IKUT POST ini sebagai rujukan masa hadapan.

Mandi wajib selepas masuk waktu subuh di bulan puasa. Boleh atau tidak?
3 Balas

👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

👍🏼👍🏼 info

fakta...