Dah scan baby belum bu?

Selamat tengah hari ibu semua🥰 Dah scan baby belum bulan ni ya bu?👶 Ada yang dah tahu jantina lepas scan? Jom kongsikan di ruangan komen🥰

Dah scan baby belum bu?
76 Balas

17w1d scan, tiba2 baby kangkang doc cakap boy. 21w5d memang p scan gender doc kata girl 😅 25w nanti nak baut details scan nak check lagi #mommyconfius

3y ago

Husband pun harap boy, dia nak first boy senang utk future 😅 saya tak kesah girl ke boy, janji sihat 🥰 tapi kalau saya dah ada 2 girl macam sis, mesti lah nak boy pulak 😂 apa pun semoga sis and baby sihat ye 🥰

Masa 19 weeks scan nmpk perempuan . Tp saya x nak la berharap sgt sbb kandungan 19 weeks ni baru lg . Skrg dh 27 weeks tgh tggu masa nk scan 5D

Belum ☺️ 28hb niyy baru scan ckup 9weeks 💕 doa kan yg baik ii untuk baby sy yer... this is my first baby 👶🏻

recommended Klinik MyFamily MySonoworld for scan 👍🏻 3x scan baby girl 🥰 #TAPactiveusers #TAPsupermoms

Sy dah, last scan masa 19week..sekarang dah nak masuk 22week. Alhamdulillah dah nampak jantina☺️

dah banyak kali scan , tapi doktor kurang pasti dgn jantina baby 😂 agaknya baby nak buat kejutan 😂

sy last period 27dec20 sekarang 6weeks sy tak pergi klinik lagi , bila saya boleh ke klinik dan scan?

3y ago

sy ke 4..no 2 n 3 gugur

saya 26week tp xtau lgi jantina baby..scan dekat kk je tp xnmpk jantina,tgh plan nk g scan kt swasta..

dh scan 2 kali..msa 18 minggu dgn 28 minggu.dktor kte nampak burger.xnmpk pistol🤭

blum lagi dah 5bln brp hari lagi nak msuk 6bln , blm dpat tgok jantina apa lagi 😩