Syukur Alhamdulillah

Selamat Tahun Baru 2020, Tak dapat beby 2020 pun tak apa lah janji ibu dan beby selamat hehe.. Saya telah selamat melahirkan beby girl seberat 2.34kg pd 31/12/19 jam 12.36am. Due 11 Jan 2020 tapi beby tak sabar nak keluar hehe. Terima kasih kepada App ini sbb banyak membantu sepanjang kehamilan. Semuga kalian dipermudahkan segala urusan juga.. aminnn

Syukur Alhamdulillah
40 Balas

Tahniah sis. Sama la date dgn saya 31.12.2019 tp saya pukul 3.49am. Due nya 4.1.2020 tak sempat baby nak kluar awal. Selamat berpantang ye sis 😊

Alhamdulillah.. tahniah sis 😍 doakan saya dipermudahkan bersalin ye mcm sis..esok due saya 3/1/2020

4y ago

Aamiin...terima kasih ☺️

Tahniah sis 😍 walaupun tutup muka baby mesti dah tahu comey kan 😍 selamat berpantang 🎉 2020

Congrates sis.. Selamat berpantang.. Semoga ibu n baby sehat2 hendaknya...🌹💞

macam adik saya . 31/12 . org nak sambut tahun baru dia baru nak sambut beday 😂😂

Taniah sis 2020 tak dpt try 2021 hehehe hanya 1 hari je beza kan baby tak sabar kot

Same ank sy nom 3.. 31/12/12.. Ank y paling muda Dr kwn2 die Nnti..

Tahniah sis..semoga semua mommys n babys di beri kesehtn sllu..

Tahniah sis... Xpa la 2019 ke 2020 yg pnting baby sihat.. 😘

Congratulations and selamat berpantang mummy 😊😊