Masih Lupa

Selamat ptg mommy2 suma, nk tanya adakah normal, kalu kita da lepas bersalin & baby pun da 5bln masih jd 'pelupa'. Ada sapa2 yg sindrom mcm saya x? Rs mcm blm recovery sepenuhnya. Boleh jadi alasan x?Setahu saya, masa mengandung mudah lupa tu salah satu simptom org mengandung.

1 Balas

Anak saya dah setahun pun masih lupa. Tapi tak seteruk dulu la, makin ok. Masa awal-awal ada anak, hampir semua benda lupa. Tapi bila nak ingat balik lupa apa pun dah lupa. 😆