risau

Selamat pg mommy2 semua...saya nak tanya..hope mommy2 boleh menbantu..lately ni saya selalu sakit bahgian bawah perut...kandungan sy bru 4bln lebih...normal ke mcm tu ya mommy...sebap first bby...maybe mommy2 ade pengalaman mcm saya juga...

2 Balas

ia ny normal klau sakit ny xketrlaluan sis . klau sakit sangt tu sis batter check sbb tkot tu msala gastrik juga . doc akn check dn bg ubt yg sesuai . klau mse kencing sis sakit d situ tu tnde kencing koto sis kne bnyk kn minum air msk . tu je

5y ago

ye same same