Pusat baby mcm bengkak

Hai mommy2 anak sya dah msuk sebln tpi pusat mcm bengkak (mcm dlm gmbar) klu sya tekan perlahan ke dlm bby tak rasa sakit and nangis pun..ada tak ibu2 ada pengalaman mcm anak sya kat sni? Normal ke mcm tu mommy? Risau pulak sya 😥😥 sbb bby first tak mcm ni..#bantusharing #pleasehelp

Pusat baby mcm bengkak
4 Balas

sama mcm pusat anak saya , masa checkup sebulan doktor kata tunggu nnti 6months sama ada masih besar menonjol mcmtu atau tak .

11mo ago

ank saya baru sbulan 12 hari sis , masih besar mcmtu pusat dia tu

saya rasa perlu bawa jumpa doktor secepat mungkin untuk check dgn lebih menyeluruh dan scan untuk tgk bengkak jenis apa tu

11mo ago

tu la sis risau jga sya.. sbb nurse kat kk blum pnggil ke klinik lgi utk checkup 1months lgi 😅

sis.. x jumpa doc ke??? klau x pls bawak bby ke klinik...

11mo ago

Aih.. selalu slps balik dri hospital nurse akan suruh kita p kk check kuning kan..waktu tu kita akan dpt tarikh check up 1 bulan ataupun time nurse lawat rumah dh dpt tarikh..sy hri tu check kuning nurse dh bagi tarikh check up 1 bulan..tapi x perlu tunggu..sis boleh je bawak bby p kk.. hanya doc je blh tau knp blh jadi mcm ni....

xnormal sis. misi kk tk ckp apa ke

11mo ago

risau jga klu tak normal kan? sbb bby sya lahir 36mnggu ja sya ada search kak goggle jga psal pusat menonjol mcm ni ada kata klu bby tak ckup bln mcm tu dll huhu ada yg kata blh jdi pasang surut jga tpi bby sya girl slalu dgr bby boy ja😅 sya blum ada temujanji kat kk lgi sis tu ar risau jga sya..