Kursus penaman ibu bersalin

Selamat petang. Macam mane saya boleh mohon Kursus peneman ibu bersalin.

2 Balas

kursus peneman ibu bersalin salu hospital2 y mesra suami.. mcm hospital seremban, hospital melaka. ni ant hospital y sy thu. hospital lain kne tanye. ibuayah kne hadiri kursus tu seharian. byk jg ilmu2 dlm tu.. pastu last sekali dorg akn bawa ke labour room.. encik kne tanye pihak hospital bhgian o&g atau athenatal.. die ada jadual2 die hari dn minggu kebrp kursus tu.. mmg first parents digalakkn. masa sy hari tu ada je parents y dh nk masuk 3 anak.. salu kursus ni dlm satu masa 4-8 pasangan parents je.. better tanye ngn hospital y encik nk gi tu.. moga membantu..

sllu hosp yg provide. sy bersalin di hosp serdang xde pulak doc suruh suami ambik kursus peneman. mgkin boleh tnya di fb grup mummies2