Kursus peneman

ada sesiapa kat sini tahu detail ttg kursus peneman? ada dengar org kata suami kena hadir kursus peneman terlebih dahulu. ada yg kata tak perlu. dengar cite area melaka kena. kalau bersalin dkt HTA perlu ke suami hadir kursus peneman?

3 Balas

ye betul sy bru lepas pergi kursus peneman kt gh melaka.. tgok tempat dan hospital.. ade yg ade buat ade yg xde buat suami boleh masuk LR. mcm melaka utk isteri bersalin normal tp guna alatan bantuan vacuum cm2 alat sedok tu ke suami x boleh masuk... normal saja boleh teman..

ye betul tu. hospital melaka kena ada kursus peneman bersalin. dan suami + isteri dua² kena hadir kursus peneman tu. awk boleh contact kk atau kd tnya mengenai kursus peneman bersalin. nnti mereka yg akan setkan tarikh untuk kita.

Maaf Tak pernah pula tahu pasal kursus peneman. keluarga ada yang bersalin hosp kerajaan