Kursus Peneman

Hai. Nak tanya siapa2 yg pernah bersalin di Hosp Sultanah Aminah JB. Sekarang perlu tak kursus peneman untuk suami masa bersalin. Sbb ada hosp yg ada dan ada yg takde. #firtstimemom #JOHORBAHRU

2 Balas

hsa aritu suami masih tak boleh teman .tak tahu laa sekarang .kalau hsi boleh masuk tapi kena buat swab test je

1y ago

kalau kawasan kita bukan bersalin dekat hsi pun boleh ya bersalin situ? dan perlu buat kursus peneman tak?

Ya. Saya pun pernah nak tanya soalan yang sama juga.