sporting

selamat petang semua.. saya hamil genap 7 minggu,smlm scan dh dengar degupan jantung baby. cuma sekarang masih lagi sporting rasanya dah 1 minggu lebih,nk tnya lah sb risau juga ni adakah sporting tu normal.

2 Balas

spotting ke maksud puan? kalau dh seminggu tu, pergi jumpa dr lah puan..

5y ago

saya doc tak bagi .. sbb baby first then dia kata tak perlu sbb takde sejarah keguguran . then selang berapa minggu i pun kegugurann . sabo jeler

doktor ad bg ubt kuat rahim?

5y ago

bru jer blik dri klinik...syukur,doktor bgi ubat tadi.rasa nk menangis blik kje tdi trus siap2 g jumpa doktor g klinik berdekatan.doakan saya yer kalian semua.thnk Q....