Sporting Darah lepas bersama

Hi ibu2, saya nak tyn. Betul ke normal ada sporting darah lepas bersama suami dan agak2 bila sporting darah tu akan stop? Risau juga tgk ada sporting darah tu. Ada siapa2 yg tahu? #firstmom #firstbaby

1 Balas

Better pi klinik or hospital, kadang spotting lepas bersama adalah tidak membahayakan, punca nya drpd kekeringan faraj. Tapi ada juga yg membawa mudarat pd baby. Mcm kes saya spotting nya sikit sahaja. Saya terus jumpa doc Alhamdulillah baby okay. Ada orang lain pulak spotting tu membawa keguguran, lagi2 kalau banyak dan non stop.