Sporting cokelat, saya nak tnya saya pregnant baru 6 week dan baru ada sporting cokelat normal ke?

3 Balas

Yup normal . Saya pun begitu Sminggu tu 2hri skli sporting Skrng Alhamdulillah tkde dh Yg penting bila was was better cek

sama sis, bru 7week tp ada sporting coklat sikit2..risau jg..15hb bru pg kk buka bku pink..harap semua ok...

1y ago

Saya baru nk scan dah pergi bukak buku pink 4 dec

it's normal utk sstgh Mommy☺️.. klu betlarutan or makin bnyk, blh trus brjmpa dokter ye

1y ago

Ohh yee ker ker. Hope semua nye okay risau sangat