TANGGUH APPOINTMENT

Selamat petang semua, Hari isnin saya perlu ke kk untuk mulakan bsp tapi saya macam taknak pergi isnin ni sebab takut dengan keadaan sekarang. Boleh ke buat bsp sendiri di rumah sy dah study cara buat bsp sendiri.

14 Balas

Saya pun skip appointment klinik hari rabu lepas. Terus nurse call bgi date isnin ni 23hb march 😆😆 nurse pun fhm sbb covid 19 ni org mmg takut nak keluar. But better inform klinik ye

Better sis call kk dulu. Selalu nya no kk tmpt sis check up ada kat depan buku pink. Diorg chop. Kalau takde, Google pun boleh. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💕

Lebh baik Call kk dlu.. Tnya nurse, klu nurse ok setuju bru buat sndri.. Sya pown ada appomnt isnin ni, takot juga nnaty nk call dlu tnya.. Klu nurse Srh dtg juga trpaksa la

Biasa klau sy kt sini, yg pkul 8 pg tu buat kt klinik desa... Lg 3 kli sy buat sndri sbb ada beli mesin nye.. Yg penting jjur la.. Huhu

5y ago

Maksudnya boleh ya sis buat sendiri. Berapa kali kena buat ya sis bsp ni? Saya nurse kata berisiko gdm belum confirm gdm lagi tapi still kena bsp

Tumpang tnye, klau pegi kk untk tarikh dgr cramah susu, sblom tu prlu ke check up mcm biase, and then bru dgr cramah susu ibu?

5y ago

Memg sya ad dpt tarikh hritu kne pegi, hri isnin ni tarikh nye...sya nk pegi tpi tkot, tu tnye sis2 mcm mne, lgi plak sya xdk no.tel kk sya 🤦🏻‍♀️

Call kk tnya lah dlu..ad spruh kk tak bg buat sndri..tapi ad kk okay je nk buat sndri..

5y ago

Isnin saya cuba call. Saya risau nak ke kk pun risau rasa tak selamat

Kene inform nurse dulu.. Klu dorg kata ok, alhamdulillah..

Bole je Buat sndri klau ade alat bsp sndri..

Sy buat sndri je.sbb ad alat check drah tu..

try kol kk tanye dl sis..