Alhmdulillah now tgh ngndung n tgu msa due je bln 9 nt.. Ank first now dh sthun 9bln..ltih y amat sgt, tp alhmdulillah suami byk mbntu urus ank

Saya baru pregnant baby no 2. tapi takut nak pegi bukak buku sbb anak no 1 baru setahun 😖 walaupun bersalin normal tp dgr nurse suka bebel2

3y ago

Kita sama laa sis. Hihi

Dah 4 tahun berlalu baru ada rezeki 2nd baby. Alhmdulillah. But now still blurr like 1st baby. Nak buat ape. Nak makan ape. Hahhhaaa

3y ago

tahu tak pe.. saya pon rezeki for 2nd bby.. lpas tu blur sgt..

nak tapi bia ank yang pertama ni membesar dulu la..bg dia kasih syg yg cukup dulu..😀😀

3y ago

Betuuuul mommy 💕

nak tanya sye test ada dua Line yg satu Line pudar adakah saye hamil

I want to

👍🏻

👍

👻

👍