cucuk kancing gigi

Selamat petang mommy2 semua.. Nak tanya sapa yg dah cucuk kancing gigi?? Sye baru lepas lne cucuk pgi tdi.. Kesannye jadi bahu lenguh sgt.. Nak bngun pon kat bahagian rahim sakit, lepastu badan sakit2.. Mmng mcm tu ke?? Ade x sape2 mcm sye?? ?

37 Balas

smelh bru pg td (25week).. normal je tu sis.. nnt akn hilg.. ☺️

Alhamdulillah..x rase ap leps cucuk..lenguh2 pn xde..lebam pn xde..

Mcm seram plak nk cucuk. Date sy 4/9 ni. Skali mnum air gula😅

Saya ambik inj kedua semalam..smlm je sakit..hari ni dah cam biasa...

5y ago

Yupe, second enject dose tak kuat sgt kot mcm yg first

Sye cucuk. Y petama dah lepas.. Alhmdulilah masih ok lagi..

sya dh cucuk 2 kli.mula2 mmg mcmtu. lps 3 hri bru ok.hehe

Perlu ke cucuk kancing gigi tu sis?cucuk dkt mana ?

Aah..memang akan lenguh 3 4 hari..lps tu ok je..

minggu keberapa kena cucuk kancing gigi tu

5y ago

Sy dh 30w xkene cocok lg. Aritu last checkup mse 29w doc x ckp pape pn psl cocok.. Risau lak semua org kene cocok.. Tp sy xde pn.. Huhu

Sy dh 2x cucuk.. Mmg mula2. Nt okey la