mencucuk cucuk

selamat petang mommies..sy 31weeks5days..kenapa ye hari ni kerap sangat rasa mencucuk cucuk dekat kemaluan..jadi igilu sangat..ada yg kena mcm sy ke?

3 Balas

Kalau 30w ke ats mmg akn rsa mcm2..menyucuk,ngilu,sakit mngeras. Yg xtahannya sakit contraction pn rsa😩. Skrg sy 37w dh mula rsa kpla bby nk kluar jer kt bwh msa brdri@brjln😂

4y ago

sy pun dah mula rasa sakit contraction palsu sis...hari ni dari pagi dah mula kerap rasa mencucuk cucuk sampai terkemut kemut sy

Mcm sy..kdang rasa sakit sangat

4y ago

Lama da..time 32weeks x silap sy..tapi masuk 34weeks yang rasa sakit sangat. .sekarang sy da 37weeks 2hari

Baby dah duduk dkt laluan tuu

4y ago

Takde laa. Sy dah 38w pun sakit2 bawah. Baby taknak keluar lagi 😁