37 week kemaluan rasa mencucuk

Kemaluan rasa mencucuk je 🥲 knp ya . Mcm kena cucuk dgn jarum . 2 hari sudah mcm ni. Haritu ada buat HVS & Urine. Tp kne tggu 2week bru tau result #firattimemom

4 Balas

benda ni kadang2 orang cakap sebab rambut bayi, so dia buat rasa macam ngilu2 je kat bawah tu. tapi ada juga case yang macam isu discharged ke apa macamtu

Saya pon rasa macam tu gak. Bila time datang mencucuk tu, uiii sakit nya 😅 tak tau kenapa jadi gitu

Sy kadang2 je dye mari mcm mencucuk sekali 2 cmtu sampai terjerit 🤣🤣

Sama macam saya sakit lagi2 bila berdiri lama mencucuk2 sakitnya