Set Berpantang

Selamat petang mommies semua. Maaf, saya nak tanya. Mommies semua beli set berpantang kat mana, dan berapa harganya ya? saya ada share satu ig shop, dan sedang comparekan harga ☺️

Set Berpantang
2 Balas

Sy pakai set pantang Air Mancur, org kata best n wangi, tu yg terpangaruh beli. Ahaha Blh tahan panas jgk, tp sedap. Beli kat Kg.Baru KL, byk pilihan bnda2 mcmni 😀

tukang urut saya nnt suruh saya beli set berpantang jenama Afiat je. katanya bagus and lengkap herba2 nya. tak la betul ke x. sis boleh compare lagi kot.