Set berpantang yang bagus dan harga berpatutan

Assalam.. Selamat malam.. Mommy2 boleh share tak set berpantang mana yg ok mengikut keperluan. Tapi harganya berpatutan.. ☺?

18 Balas

Utk set mandian saya pakai tanamera..saya mandi herba setiap hari sampai 40hari..dan gunakan sabun tanamera brown soap..untuk param pilis tapel dari sari ayu..dan setiap malam sebelum tdo saya akan sapu krim mustajab botol hijau atau merah kat bawah betis dan lengan supaya badan xberangin..jamu mmg xmakan langsung sbb baby kuning..minyak urut makcik yg urut tu pkai minyak bidara..tu je la..

Assalamualaikum husna nak share.. Jom dapatkan pr0mosi buku 3 bahasa RM1 sementara st0k masih ada. Boleh 0der terus. klik sini -bantu husna share pr0mo ni TQ. https://mymhg2u.com/order/form/promo/Husnanor_ID040591

Dalam set Nona Roguy tu yg plg best minyak herbanika dia. dan cucian herba tu.. yg lain rasa biasa je. beli loose pun boleh. jimat sket. ubat jamu boleh beli kt tmpt lain.

Assalamualaikum husna nak share.. Jom dapatkan pr0mosi buku 3 bahasa RM1 sementara st0k masih ada. Boleh 0der terus. klik sini TQ. https://mymhg2u.com/order/form/promo/Husnanor_ID040591

Set Tanamera atau Tropical herbs pilihan saya sebab keselamatan produk terjamin.. harga murah kat shopee.. yg jual pun farmasi juga..

set berpantang byk..tgk atas budjet awklah..tapi klu nk beli loose pun boleh rasanya..sbb xsemua gune dlm set berpantang tue

Saya pon masih mencari jgak.. Sblm nie param,pilis,tapel guna sari ayu... Ingat kli nie nak tukar lain plak 😊

5y ago

Sari ayu tu mmg bagus... Minyak telon tu mmg khas untuk baby... Mmg bagus sis 😉

Hari tu sy guna set berpantang chantiq manees. Brand helohana pun ok jgk.

5y ago

Yeka.. Nanti saya srvey produk tu.. Tula sy nk cari yg ok dpakai dan harga nya pon ok..

Cb Google pun mmg nona rogay tgh mcari2 jgk nie

Saya serasi dgn set tropical herbs amway.