Susu Mengandung

Hi , Selamat Petang Mommies 😍 saya nak tanya , boleh ke minum susu ? saya ade ovary cyst 6cm ( simple cyst ) . saya mengandung 13minggu 2hari . Terima Kasih 😊 #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

boleh je puan minum susu jika pregnant... tiada apa2 effect jika ada cyst..sy pn ada cyst dr sblm kwen .hingga dh kwen n pregnant.. alhamdulillah smuanya ok... mg dpmudahkan segalanya .aamiin

3y ago

betul2 , mase sy dpt tu . saya makan ayam organik je , bila tak lalu telan . saya makan ikan . telur memang tak ambil langsung . terima kasih sis . Aamiin 😘