Air gula

Hi selamat petang , macam mana nak tahu result lepas minum air gula tu ye ? sbb smlam lepas minum air gula nd amik darah kali kedua nurse suruh balik je . nd bacaan gula yg okay

7 Balas

Saya pun baru lepas minum air gula 2 minggu lepas. Baru baru ni checkup, saya tanya nurse macam mana nak tahu result. Nurse cakap kalau kk tak ada call, maksudnya result okay je. Kalau sangkut ada kencing manis, awal awal kk akan call