Bidadari Kecil Kesayangan Saya!

Selamat petang ibu-ibu! Anak kecil ibu tengah buat apa tu? Tengah berkepit je tak lepas, betul tak? Ibu mesti rasa bahagia dikurniakan bidadari kecil untuk temani anda sepanjang hari. Untuk meluahkan perasaan sayang anda, jom lah kongsikan dengan kami gambar ibu bersama si kecil di ruangan komen. Jika ibu-ibu ingin post di ruangan ‘Feed’ pun boleh. Post di dalam topik “Just Mum/Hanya Ibu” dan jangan lupa gunakan hashtag #LovelyAngel

Bidadari Kecil Kesayangan Saya!
69 Balas

Dengan anak yg ke - 5, bakal jadi kakak tak lama lagi. Armellia umur 3 tahun 7 bln 😍

#TwinHaidar tengah main bersama.. #LovelyAngel

#lovelyAngel. Anak yg pintar membantu org tua.. Ringan tangan.. Love u son..

Nyawa mama dunia akhirat... siap nk g sekolah #lovelyAngle

Ada ni tengah tunggu papa dia gam kasut sambil tengok hp.. 😅😂

With my only little princess. Naura Zahiyya 8m3d #LovelyAngle

#Muhammad Rayyan Aakif #Noureen Mikayla #LovelyAngel😘😘

#LovelyAngle MomMy Love You So Much😘😘

With my only little angels.. Naura zahiyya.. 8m3d

NUR AFEEYA NAURA D.O.B : 1/1/2020 #40days #LovelyAngle